Statul Islamic revendică atentatul sinucigaş din Pakistan, al cărui bilanţ creşte la 54 de morţi, inclusiv 23 de minori

1
187

Bilanţul atentatului sinucigaş comis în Pakistan la un miting politic, cu câteva luni înaintea unor alegeri – revendicat de către gruparea Statul Islamic (SI) – creşte la 54 de morţi, inclusiv 23 de minori, relatează News.ro citând AFP.

Aproximativ 400 de simpatizanţi ai Partidului Jamiat Ulema-e-Islam (JUI-F, religios, conservator), aliat al şefului coaliţiei guvernamentale, ascultau discursurile liderilor, în momentul în care atacatorul s-a detonat în apropierea scenei.

Un oficial de rang înalt de la Departamentul luptei împotriva terorismului (CDT), Shaukat Abbas, a declarat AFP că au fost ucise 54 de persoane – dintre care 23 erau în vârstă de mai puţin de 18 ani.

Peste 100 de persoane au fost rănite.

/www.hotnews.ro/

<

p id=”5″>

1 COMENTARIU

  1. Atacul terorist din Pakistan, revendicat de Statul Islamic, este ororitor si inacceptabil. Numarul victimelor este ingrozitor, mai ales ca 23 sunt minori. Acest eveniment poate afecta alegerile din aceasta zona si speram ca autoritatile vor gasi solutii sigure pentru a asigura ca astfel de incidente nu mai se vor mai repeta.

Lasă un răspuns