28.1 C
Washington
sâmbătă, 20 iulie 2024
AcasăFashionRepublicanii obțin o victorie majoră în cursa pentru guvernatorul statului Virginia

Republicanii obțin o victorie majoră în cursa pentru guvernatorul statului Virginia

-

Partidul Republican își adjudecă poziția de guvernator al statului Virginia.

După centralizarea voturilor care s-au acordat marți în cadrul alegerilor de stat, candidatul republican Glenn Youngkin l-a învins pe democratul Terry McAuliffe, în ceea ce pare deja un trend pentru alegerile parțiale (midterms) din 2022.

În campania electorală Youngkin s-a exprimat clar împotriva agendei culturale a democraților, atacând ideologia socialist-progresistă promovată în special în școlile din Virginia, iar locuitorii statului au luat atitudine și au spus „NU” acestor transformări fundamental greșite. Întrebat ce l-a determinat să cadideze, Youngkin a spus că Trump a fost unul dintre motive și mandatul de președinte pe care acesta la avut timp de patru ani.

Victoria republicană vine și pe fondul scăderii dramatice a lui Joe Biden în preferințele americanilor, de asemenea și după eșecul Partidului Democrat de a-și promova propria agendă, existând o luptă între taberele centriste și cele de extremă stânga din rândul democraților.

 

sursa :  /tribuna.us/

Lasă un răspuns

Must Read

🇺🇸 Secretarul de Stat Michael Pompeo și Ministrul Afacerilor Externe Bogdan...

0
🇺🇸 Secretarul de Stat Michael Pompeo și 🇷🇴 Ministrul Afacerilor Externe Bogdan Aurescu au avut o întrevedere ieri la Washington. Cei doi au discutat...

🇺🇸 The American Dream

Descoperă mai multe la Statele Unite ⓜ mapamond.media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura