AcasăDiasporaRadio RO Michigan, USA- Romanians Overseas - GLASUL ROMÂNESC AL AMERICII !

Radio RO Michigan, USA- Romanians Overseas – GLASUL ROMÂNESC AL AMERICII !

-

Radio RO USA  Romanians Overseas este un important punct de întâlnire al tuturor românilor din Statele Unite ale Americii, unde știrile proaspete din comunitatea românească, emisiunile culturale, educative, sociale, pentru copii și muzica românească de calitate ne țin aproape unii de alții.

Radio RO – Romanians Overseas este un proiect care se îmbunătățește permanent, pornit in Troy – Michigan, susținut de voluntari inimoși, iar scopul nostru principal este cel de a uni comunitatea românească din U.S.A.

Promovarea valorilor românești din Statele Unite, a moștenirilor și rădăcinilor noastre românești este obiectivul care ne-a determinat să pornim acest proiect.

Încercam să construim o comunitate românească unită în jurul unui post de radio și ne dorim din tot sufletul ca acesta să fie Radio RO – Romanians Overseas, iar Radio RO să devină exact ceea ce motto-ul nostru susține și anume „Glasul Românesc al Americii”.

De ce Radio RO „online” și nu Radio RO „on air”? Simplu, în primul rând pentru că un post de radio „on air” nu ar putea cuprinde, la posibilitile noastre , toată suprafața Americii, iar în al doilea rând pentru faptul că internetul este cea mai simplă metodă de a ne face auziți oriunde în lume. Gândiți-vă doar câte ore petreceți pe zi în fața computerului sau alături de smartphone-ul dumneavoastră ( Radio RO-Romanians Overseas poate fi ascultat pe orice telefon Android sau iPhone, iar o aplicație specializată pentru cele două platforme este în + Adaugă o categorie nouă dezvoltare).

Trimiteți-ne un mesaj, așteptăm părerile și sfaturile dumneavoastră și vă asigurăm că vom ține cont de ele iar fiecare mesaj va primi un răspuns de la Radio RO – Romanians Overseas, Glasul Românesc al Americii. !!!


Cristinel Mircea Visan – Director Radio RO si Om La Toate : mircea@radioro.us

Născut pe meleaguri Ialomițene, în târgul Urzicenilor și crescut pe malul Dâmboviței, în Bucureștiul lui Mitică, Mircea Vișan a absolvit Colegiul Național „Sfântul Sava” și apoi Academia Tehnică Militară, devenind inginer cu specialitatea mașini de cusut de calibru mediu și biciclete cu reacție.

După ce s-a săturat de cariera de inginer militar, Mircea a pus pușca-n cui și a făcut pasul peste ocean, și anume în Michigan, unde s-a băgat unde nu-i fierbea oala, adică în IT ( nu, nu în ce credeți voi, ci în Information Technology ), unde se învârte și în prezent în vederea câștigării berii cea de toate zilele.

Pasionat de pictură, muzică, sport și bârfă, s-a gândit că n-ar strica să-și pună talentul care-l măcina abscons în slujbă românilor din arealul American.

Și uite așa, s-a născut Radio RO USA.

Radio RO USA

Lasă un răspuns

Must Read

🇺🇸 Secretarul de Stat Michael Pompeo și Ministrul Afacerilor Externe Bogdan...

0
🇺🇸 Secretarul de Stat Michael Pompeo și 🇷🇴 Ministrul Afacerilor Externe Bogdan Aurescu au avut o întrevedere ieri la Washington. Cei doi au discutat...

🇺🇸 The American Dream

Descoperă mai multe la Statele Unite ⓜ mapamond.media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura