Democratii au câștigat ambele curse pentru senatori in Georgia si au preluat controlul Senatului (a 2a încă nu e confirmată oficial dar e sigură deja). Deci vor controla tot – Președinția, Senat, Camera Reprezentanților. Bravo Trump – ai înfrânt.

Azi va fi mare circ cu confirmarea lui Biden in Congres+Senat. Trump si o parte din Republicani vor încerca sa blocheze. E ca si cum Parlamentul de la noi, controlat atunci de PSD, ar fi încercat sa blocheze alegerea lui Iohannis deși constituția nu permite așa ceva, inventând tot felul de fraude imaginare. Evident nu va merge. Pe strada in Washington vor fi zeci de mii de trumpisti cu arme, inclusiv grupările extremiste cum ar fi Proud Boys. Vom vedea un mare haos noaptea asta. E oricum degeaba pentru ei.

După – Trump va avea imense probleme in justiție. E anchetat pentru frauda fiscală in New York deja, probabil vor mai apărea multe dosare ca instituțiile vor începe sa spună tot ce a făcut. Dacă ar fi sa pun un pariu – in 2 ani maxim va ajunge la pușcărie. Asta e. Trebuia sa se uite la ce s-a întâmplat cu Livache. Ghinion.

Pentru noi e foarte ok, stați liniștiti. Biden ne susține si ne cunoaște foarte bine. Si agenda lui e clar anti-Rusia deci 100% pentru noi. E ok.

Lasă un răspuns