AcasăFashionNew Look 2015Alegeri SUA 2020 Ziua decisivă: Trump și Biden își dispută azi președinția...

Alegeri SUA 2020 Ziua decisivă: Trump și Biden își dispută azi președinția Americii. Se așteaptă o prezență record la vot. VIDEO

-

Milioane de americani merg marți la vot pentru a-și exprima opțiunea privind președintele Americii pentru următorii patru ani. Asta în condițiile în care, în contextul pandemiei de coronavirus, numărul celor care au votat deja a atins cote record.

Preşedintele Donald Trump şi rivalul democrat Joe Biden au dat electoratului luni un ultim impuls în statele-cheie, în timp ce echipele de campanie se pregătesc de dispute post-electorale care ar putea prelungi alegerile prezidenţiale.

Candidatul republican Donald Trump, care se află pe locul al doilea în sondajele de opinie naţionale, a continuat cu atacurile nefondate referitoare la exprimarea votului prin corespondenţă şi a sugerat că va trimite avocaţi dacă statele vor continua să numere voturi după ziua alegerilor. Trump încearcă să evite să devină primul preşedinte în exerciţiu care pierde alegerile pentru un al doilea mandat după colegul republican George H.W. Bush în 1992.

/www.hotnews.ro/

Lasă un răspuns

Must Read

🇺🇸 Secretarul de Stat Michael Pompeo și Ministrul Afacerilor Externe Bogdan...

0
🇺🇸 Secretarul de Stat Michael Pompeo și 🇷🇴 Ministrul Afacerilor Externe Bogdan Aurescu au avut o întrevedere ieri la Washington. Cei doi au discutat...

🇺🇸 The American Dream

Descoperă mai multe la Statele Unite ⓜ mapamond.media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura