3.5 C
Washington
vineri, 29 septembrie 2023
AcasăFashionNew Look 2015Alegeri SUA 2020 Ziua decisivă: Trump și Biden își dispută azi președinția...

Alegeri SUA 2020 Ziua decisivă: Trump și Biden își dispută azi președinția Americii. Se așteaptă o prezență record la vot. VIDEO

-

Milioane de americani merg marți la vot pentru a-și exprima opțiunea privind președintele Americii pentru următorii patru ani. Asta în condițiile în care, în contextul pandemiei de coronavirus, numărul celor care au votat deja a atins cote record.

Preşedintele Donald Trump şi rivalul democrat Joe Biden au dat electoratului luni un ultim impuls în statele-cheie, în timp ce echipele de campanie se pregătesc de dispute post-electorale care ar putea prelungi alegerile prezidenţiale.

Candidatul republican Donald Trump, care se află pe locul al doilea în sondajele de opinie naţionale, a continuat cu atacurile nefondate referitoare la exprimarea votului prin corespondenţă şi a sugerat că va trimite avocaţi dacă statele vor continua să numere voturi după ziua alegerilor. Trump încearcă să evite să devină primul preşedinte în exerciţiu care pierde alegerile pentru un al doilea mandat după colegul republican George H.W. Bush în 1992.

/www.hotnews.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Must Read